Abet Laminati - HPL

Abet Laminati gevelbekleding

Abet Laminati is als Italiaanse trendsetter al vele decennia een van de grootste en meest toonaangevende producenten ter wereld van een breed scala aan HPL decoratieve plaatmaterialen voor binnen- en buitentoepassingen. Dankzij de technisch hoogwaardige en spraakmakende esthetische eigenschappen van de producten en het innovatieve karakter van de onderneming, wordt de rol van dit plaatmateriaal steeds belangrijker voor architecten en ontwerpers voor het realiseren van hun projecten.

Met name in de zorg, onderwijs, woningbouw, retail en bij (semi-) overheidsprojecten worden de producten veel toegepast vanwege de duurzame eigenschappen, eenvoudig onderhoud, slag-, stoot- en krasvastheid van het materiaal en de beschikbaarheid van het uitgebreide kleuren- en structurenpalet.

Om adequaat in te kunnen spelen op de groeiende vraag naar specifieke toepassingen en tendensen beschikt Abet Laminati over een eigen vestiging in IJsselstein (Utrecht). De Nederlandse adviseurs van Abet Laminati  zijn door hun brede en hoge kennisniveau in staat om met ontwerpers, investeerders en gebouwbeheerders mee te denken en oplossingen aan te dragen voor  concrete vraagstukken, voor interieur- en exterieurtoepassingen.

Daar snelheid van leveren in een productieproces steeds belangrijker wordt beschikt Abet Laminati in IJsselstein over de grootste voorraad decoratief plaatmateriaal van Nederland, naast het voorraadprogramma van de diverse regionale partners. Een effici├źnt logistiek proces staat garant voor snelle leveringen in geheel Nederland.