Nieuws

Museum Abet Laminati

HPL-Museum

10/11/2015 - In de meer dan 50 jaar van haar bestaan heeft Abet Laminati vele hoogtepunten en successen gekend, die allen zijn verankerd in de rijke geschiedenis van het bedrijf. Samen zijn ze bepalend voor de huidige identiteit en het imago van het bedrijf. Vol trots toont Abet Laminati deze ontwikkelingen in het recent geopende HPL-Museum in het plaatsje Bra in Noord-Italië.

Dit museum is het eerste en enige HPL-museum ter wereld. Op het vloeroppervlak van 600m2 zijn bijzondere meubels, accessoires en objecten tentoongesteld, die belangrijke momenten en ontwikkelingen in de geschiedenis van Abet Laminati markeren. Het grote aantal variaties en het kleurrijke palet benadrukken eens te meer de ongelimiteerde mogelijkheden waar Abet Laminati zich mee onderscheidt.

Nog steeds loopt Abet Laminati voorop in de ontwikkeling van verrassende decors, spraakmakende oppervlaktestructuren en vernieuwende materialen. Evolutie en vernieuwing zijn altijd een speerpunt geweest voor Abet Laminati en zullen dat in de toekomst ook blijven. De uitgebalanceerde en gevarieerde collectie decors en materialen waar Abet Laminati op dit moment mee naar buiten treedt, zijn het product van deze ideeën en zullen uiteindelijk ook hun weg vinden naar het museum.
 

« Actueel nieuws