Referenties

St. Laurentiuskerk Alkmaar

Caas architecten realiseerde i.s.m. van Drent Buighout unieke kerkbanken, die zijn bekleed met HPL van Abet Laminati

Bekijk foto's »

Openbare school voor praktijkonderwijs de Viaan Alkmaar

Realisatie van het totale interieur, ontworpen door BBHD architecten met HPL van Abet Laminati.

Bekijk foto's »

Universiteitsbibliotheek Utrecht

In de universiteitsbibliotheek van Utrecht, Drift 27, zijn in het fraaie restaurant "Lodewijk" wanden uitgevoerd in het zelfdragende massieve HPL van Abet Laminati.Deze zwarte (421 sei) zogenaamde Stratificato platen zijn 10 mm. dik en zijn ook in de kern zwart van kleur(Black Kraft-BK). Van Assem interieurbouw (www.vanassem.nl) heeft er op professionele wijze figuraties uitgefreesd, waardoor in combinatie met licht een heel verrassend effect is ontstaan. De tafels van Casala (studieplekken) zijn bekleed met dun HPL 1816 sei en 1318 nutshell van Abet Laminati.

Bekijk foto's »

St. Antonius Ziekenhuis

St. Antonius Ziekenhuis Utrecht. Bedachterwanden met een afwerking van HPL met geïntegreerde zeefdruk en stootranden in de gangen van massief HPL, ook met geïntegreerde zeefdruk (foto's Guido Bogert). Interieurafwerking: Smeulders Interieurgroep.

Bekijk foto's »

Elkerliek Ziekenhuis Helmond

S&D ontwerpers heeft verschillende materialen van Abet Laminati toegepast in het Elkerliek Ziekenhuis. In dit album wordt een aantal van die toepassingen getoond.

Bekijk foto's »

Polaris keuken

Polaris is Polaris is een bijzonder materiaal. Het heeft een mat, fluweelzacht oppervlak en is vingerafdrukvrij, kras- en stootvast en hitte bestendig. Deze eigenschappen maken Polaris zeer geschikt voor toepassing in een keuken.

Bekijk foto's »

Serigrafia 2831 hotelkamer

Serigrafia 2831 finish Longline toegepast in een hotelkamer

Bekijk foto's »