Sectoren

Zorg

Abet Laminati is van oudsher op vele plaatsen terug te vinden in de zorgsector. Al vanaf de begindagen wordt het HPL van Abet Laminati gewaardeerd om het duurzame karakter, het eenvoudige onderhoud, de slag- en krasvastheid en het uitgebreide kleuren- en structurenpalet.

Lees meer »

Onderwijs

De producten van Abet Laminati zijn zeer geschikt voor toepassing in het onderwijs. De eisen die gesteld worden aan materialen toegepast in een schoolgebouw zijn hoog, zowel voor wat betreft slag- en stootvastheid en onderhoudvriendelijkheid als voor estethisch eigenschappen.

Lees meer »

Retail

De diversiteit van interieurs in de retailomgeving is enorm, maar waarden als kwaliteit en praktisch design zijn vrijwel overal van toepassing. Abet Laminati levert technisch hoogstaande en innovatieve materialen die al vele jaren hun weg vinden in de sector.

Lees meer »

Woningbouw

Voor bouwkundige buitentoepassingen ontwikkelde Abet Laminati hoogwaardige en zeer duurzame massieve MEG (Material Exterior Grade) panelen voor gevelsystemen en buitendeuren. MEG is standaard leverbaar in effen kleuren, in fraaie houtmotieven en hightech decors.

Lees meer »

Utiliteitsbouw

Abet Laminati is als Italiaanse trendsetter al vele decennia de grootste en meest toonaangevende producent ter wereld van een breed scala aan HPL decoratieve plaatmaterialen voor binnen- en buitentoepassingen. Dankzij de technisch hoogwaardige en spraakmakende esthetische eigenschappen van de producten en het innovatieve karakter van de onderneming, wordt de rol van dit plaatmateriaal steeds belangrijker voor architecten en ontwerpers voor het realiseren van hun projecten.

Lees meer »

Industrie

Verschillende takken van industrie maken dankbaar gebruik van het plaatmateriaal van Abet Laminati. Van oorsprong is dat vooral de meubelindustrie, die steeds profiteert van de trendy decors, maar ook van de vele behoudende kleuren en motieven met een klassieke uitstraling. Naast de meubelindustrie vindt dun en dik HPL van Abet Laminati zijn weg onder andere in de sanitaire unit-bouw, laboratorium inrichtingen, sign- en graveerindustrie en in de bus- en wagenbouw.

Lees meer »