Sectoren

Materialen van Abet Laminati in de utiliteitsbouw

Abet Laminati is als Italiaanse trendsetter al vele decennia de grootste en meest toonaangevende producent ter wereld van een breed scala aan HPL decoratieve plaatmaterialen voor binnen- en buitentoepassingen. Dankzij de technisch hoogwaardige en spraakmakende esthetische eigenschappen van de producten en het innovatieve karakter van de onderneming, wordt de rol van dit plaatmateriaal steeds belangrijker voor architecten en ontwerpers voor het realiseren van hun projecten.

In de utiliteitsbouw en bij (semi-)overheidsprojecten worden de producten veel toegepast vanwege de duurzame eigenschappen, eenvoudig onderhoud, slag-, stoot-  en krasvastheid van het materiaal en de beschikbaarheid van het uitgebreide kleuren- en structurenpalet. Het plaatmateriaal kan gepersonaliseerd worden door middel van in de plaat ge├»ntegreerde digitale print of zeefdruk, waardoor het aantal mogelijkheden zo goed als oneindig is. Architecten en ontwerpers kunnen hiermee ieder gebouw een eigen signatuur geven. Zo draagt Abet Laminati bij aan de optimale branding van een organisatie.

De Nederlandse medewerkers van Abet Laminati zijn door hun brede en hoge kennisniveau in staat om met ontwerpers, investeerders en gebouwbeheerders mee te denken en oplossingen aan te dragen voor concrete vraagstukken op het gebied van interieur- en exterieurtoepassingen. Abet Laminati beschikt in IJsselstein (bij Utrecht) over de grootste voorraad decoratief plaatmateriaal van Nederland. Een effici├źnt logistiek proces staat garant voor snelle leveringen in geheel Nederland.
 

« Alle sectoren